Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A cigarettától képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

A cigarettától - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » A cigarettától
Keresés
Találatok száma - 5 db
Búcsú a nikotintól

Búcsú a nikotintól

A szakemberek pedig azt mondják, aki a felnőtt kor küszöbéig nem lett megszállott dohányos, azt valószínűleg elkerüli e káros szenvedély. De vannak elegen, akik menekülnének szívesen a rabságból, többször próbálták is, de valahogy mégsem megy a nikotintól való szabadulás. Ne gondolják, hogy nincs segítség. Bár én kicsit szkeptikus vagyok, de ma amikor pénzért vonzóbb domborulatokat, akár szebb pofikát is vásárolhatunk, meg sem lepődöm azon, hogy szenvedésmentes, gyors és tartós leszokást ígér egy csodamasina. A szabadulás az út a szabadság felé! Ahhoz, hogy szabad ember legyél, meg kell szabadulni a függőségektől!

Kudzu dohányzás elleni tabletta

Kudzu dohányzás elleni tabletta

A Kudzu tablettával most Ön is egyszerűen és gyorsan megszabadulhat a káros szenvedélyétől! A dohányzásról való leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás káros és egészségtelen a saját, család és környezete egészségére is. A dohányzás a leggyakoribb oka a tüdőráknak, de még számos rákos megbetegedésben is közre játszik, mint pl.: vese-hasnyálmirigy, méhnyakrák.

Leszoktató ambulancia

Leszoktató ambulancia

A dohányosok kifejezett kérésére, rendelési időn kívül nyílt meg a cigarettáról leszoktató ambulancia a Baranya megyei Komlón. Csoportos foglalkozások keretében, szakember irányításával segítenek megszabadulni káros szenvedélyüktől a jelentkezőknek. A feladat több szempontból sem könnyű.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Nyomja el végleg a cigarettát!

Nyomja el végleg a cigarettát!

Ha egy nő mindennap rágyújt legalább egy cigire, átlagosan 21, míg egy férfi 120 nap alatt lesz függő. Dr. Mucsi János gödöllői tüdőgyógyász segítségével most többet megtudhat a dohányzásról és annak súlyos következményeiről. Mitől alakul ki a függőség? Az agyban található nikotinreceptorok érzékenyen reagálnak táplálékukra, a nikotinra. A cigarettafüst beszívásával a nikotin először a tüdőbe, innen pedig - a véren keresztül - nagyon gyorsan az agyba kerül, ahol kapcsolódik a receptorokhoz. Ennek hatására dopamin, vagyis örömhormon szabadul fel, amelytől a nikotinhoz hozzászokott dohányosok már az első slukk után jobban érzik magukat.

Örökre megszabadulhatsz

Örökre megszabadulhatsz

Aki egyszer is megpróbált leszokni a dohányzásról, pontosan tudja, szinte lehetetlenre vállalkozik. Általános vélemény, hogy akaraterővel ez sikerülhet. Csakhogy szenvedve és csupán egy időre. De mit tegyen, aki végleg meg akar szabadulni a cigarettától? Legtöbben először csak társaságban gyújtanak rá, aztán sokáig még önmaguknak sem vallják be, hogy rászoktak. Egy idő után már nem szégyellik a dolgot, végül egyáltalán nem korlátozzák magukat, és láncdohányossá válnak. Le akarnak szokni, és leggyakrabban éppen akkor gyújtanak rá, amikor ezen gondolkodnak: félnek, hogy nem tudják letenni a cigarettát, de attól még jobban, hogy (egyszer majd) le kell mondaniuk róla. A biorezonanciától a nikotintapaszon át a pszichológiai módszerekig sokféle segítséget igénybe vehetnek, de sem a gyógyszerekben és nikotinpótlókban, sem a szakemberek segítségében nem bíznak annyira, mint a magányos leszokásban: egyedül szenvednek, miután - szándékuk szerint végleg - letették a cigit.

Tuti menü