Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A félelemtől képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

A félelemtől - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » A félelemtől
Keresés
Találatok száma - 6 db
A félelemtől való szabadulás

A félelemtől való szabadulás

Igaz, hogy a ti féltekéteken a napok egyre sötétebbekké válnak, de hamarosan ismét elkezdenek rövidülni. Ahogy a nyári meleg napok sincsenek már messze, ugyanúgy a globális sötétség vége, melyben most vagytok is közel van. Sok dolog el lett mondva erről a felébredési folyamatról és nyilvánvalóvá vált, hogy egyre több embert kell felébreszteni az álmából..., ezért is történnek drámai események a világ számos részén. Attól függetlenül, hogy földrajzilag távol lehetnek tőled, mindenkit ugyanúgy érintenek. A hírekből származó információk alapján azt gondolhatod, ti egy olyan faj vagytok, akik nem tudnak kedvesen bánni a saját szomszédikkal. Ez távol áll az igazságtól, mert ti ugyanabból az anyagból gyúrtattatok, mint mi is, az örökké Jelenlévő Szeretetből. Az a felismerés, hogy nem kell sötét módon viselkednetek, egyre jobban nő. A sötét uralkodók érdeke, hogy főleg a félelmet tartsák az elmétekben, mert amikor a félelem uralkodik, akkor semmi mást nem tudtok meghallani, még a mindent átfogó Szeretet erős vonzását sem.

Alakítsd át a félelmet erővé!

Alakítsd át a félelmet erővé!

A félelem valamilyen formában minden ember életének a részét képezi. A világ minden tájáról kapok köszönő leveleket, amelyekből egyértelmű, hogy nem fontos, kik vagyunk, hol élünk, milyen élettapasztalataink vannak: mindannyian félünk. De a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk. A könyvben szereplő hatékony eszközök rendszeres használatával leküzdhetjük félelmeinket. Köszönöm mindazoknak, akik levélben tudatták velem, hogy könyvem rendkívüli mértékben megváltoztatta az életminőségüket. Az öröm és az alázat különleges érzését jelenti számomra az a tudat, hogy oly sok ember életére voltam hatással. Ha kezdő vagy, aki most csapja fel először ezt a könyvet, bízz bennem, amikor azt mondom, hogy a félelemnek nem kell viszszatartania téged. Te is megtanulhatod magad mögött hagyni a félelmeidet - az összes félelmedet - a hatalom, az izgatottság és a szeretet érzésével. És ez a könyv az elejétől a végéig erről szól.

Belső nyugalom

Belső nyugalom

A blog ezentúl mindenki számára elérhető! Nagyon örülök, hogy sok olvasó csatlakozott hozzánk, ezért úgy látom jónak, ha szabadon megtekinthető a blog tartalma. Persze a hírlevél archivum csak a Hírlevél feliratkozóknak elérhető! Mert a levelek tartalmát oda gyűjtöttem össze! Hálásan köszönöm kedves tagjaimnak, hogy a feliratkozás mellett döntöttek! Nagyon kellemes napot kívánok szeretettel!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Pánikbetegség? Van kiút

Pánikbetegség? Van kiút

A szorongás, a pánikbetegség és a depresszió legyőzhetetlennek tűnik. Sokan úgy érzik, hogy a betegség már annyira elhatalmasodott rajtuk, hogy már nincs esélyük arra, hogy újra teljes életet éljenek. Pedig tévednek. Igenis meg lehet szabadulni ezektől a lelket gyötrő, a mindennapokat megkeserítő kóroktól. Nekem is sikerült, azóta pedig több mint 11000 embernek segíthettem szembenézni és megküzdeni a betegségével. Te is kiutat találhatsz, és a mostani sötét időszak csak távoli emlék lesz. Kérdés esetén hívjon bátran.

Szabadon a félelemtől

Szabadon a félelemtől

és mi megismertük és elhittük a szeretetet, amellyel az Isten minket szeret. (Minálunk megismerésbe és hitbe ment át a szeretet, melyet Isten bennünk tart). Az Isten szeretet, (és) aki tehát a szeretetben (meg)marad, az Istenben marad, (és az) Isten is őbenne. Nálunk (közöttünk) a szeretet abban lett bevégzetté (jutott végcélba), hogy az ítélet napján bizalommal szólhatunk majd (bizodalmunk legyen), mert amilyen az ő helyzete (mivel amint Ő van), olyan a mi helyzetünk is (mi is úgy vagyunk) ebben a világban. Félelem nincs a szeretetben, ellenkezőleg (hanem), a bevégzett (végcélba ért) szeretet kiűzi (kihajtja) a félelmet, mert a félelemnek büntetés jellege van (a félelem fenyítéstől tart), és aki (pedig) fél, nem lett bevégzetté (nem jutott végcélba) a szeretetben. Mi azért szeretünk (mi szeretjük Őt), mert előzőleg (előbb) ő szeretett bennünket (minket). (1 János levél 4, 16-19. Csia és Vida fordítás)

Szabadulás az ítélkezéstől

Szabadulás az ítélkezéstől

Soha nem tudhatod, hogy akit épp megítélsz valami miatt, min megy keresztül, miért viselkedik úgy? Nem tudhatod, hogy miért vált el, miért hagyott ott egy munkahelyet, egy céget, egy gyülekezetet, iskolát? Ne vedd a lelkedre, ha valaki nem köszön neked, nem mosolyog rád, nem úgy viselkedik ahogy elvárnád, szeretnéd vagy illene. Ne ítélkezz elhamarkodottan. A Biblia is arra figyelmeztet, hogy amilyen ítélettel te ítélsz, úgy leszel majd te is megítélve!

Tuti menü