Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A felesleges kilóktól képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

A felesleges kilóktól - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » A felesleges kilóktól
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fogyókúrás tippek a hatékony fogyásért

Fogyókúrás tippek a hatékony fogyásért

Összegyűjtöttük és folyamatosan frissítjük a leghatékonyabb fogyókúrás módszereket. Ha mihamarabb szeretne értesülni a legújabb diétás módszerekről, iratkozzon fel a hírlevelünkre!A mai ember életformája nem emlékeztet az egykori természetes viszonyokra. Az utóbbi évszázad gyors változásait, mérgező anyagait a táplálkozásban sem megszokni, sem ilyen gyorsan tolerálni vagy kiüríteni az emberi szervezet nem képes. A fogyni vágyók sok esetben ütköznek nehézségekben a diéta ideje alatt. Nem egyszerű a fogyás még ha betartjuk azt, hogy kevesebbet eszünk és többet mozgunk. Mi most itt megosztjuk veled az alapvető étkezési tippeket, amik átsegítenek a nehézségeken, és azok közül is a legjobbakat. 1. Számos termékre rá van írva, hogy zsírmentes.

Miért ne dőljünk be a csodadiétáknak?

Miért ne dőljünk be a csodadiétáknak?

Rövid távon gyorsan meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól, amiért keményen megfizethetünk. Testünk egy jól programozott szerkezet. Ha úgy érzi, éhezés miatt nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, lelassítja az anyagcserét, hogy a koplalásos időszak alatt minden energiát a létfontosságú szervek (szív, agy stb.) működésének fenntartására fordíthasson - vagyis vész-üzemmódba kapcsol. A fogyás természetesen beindul, hiszen az elraktározott zsírt fogja a szervezet üzemanyagként elégetni. Azonban a zsír mellett az izomzatot is felhasználja, ami így még inkább lassítja az anyagcserét - mutatott rá dr. Keresztényi Zoltán, az Oxygen Medical humánkineziológusa.

Szabadulás 100 kilótól!

Szabadulás 100 kilótól!

A floridai West Palm Beachben élő 30 éves Jacqui McCoy televíziós történelmet írt, amikor az ABC fogyókúrás reality show-jának keretében mindössze egy év leforgása alatt saját testsúlyának közel 60 százalékától sikeresen megszabadult. A 160 kilósra hízott Jacqui depressziós volt és súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Nem bírt a tükörbe nézni, és még férje sem láthatta soha ruha nélkül. A nő akkor határozta el magát véglegesen, hogy megszabadul a felesleges kilóktól, mikor megtudta, hogy tetemes túlsúlya miatt valószínűleg nem lehet gyereke.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Szabadulni a felesleges kilóktól

Szabadulni a felesleges kilóktól

Se szeri, se száma könnyű, gyors fogyást ígérő csodamódszereknek. Hatékonyak-e? Mi erősen megkérdőjelezzük, de abban biztosak vagyunk, hogy kiagyalóik szépen megélnek belőlük, pontosabban abból, hogy sokan bíznak benne, valóban meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól anélkül, hogy tulajdonképpen bármit is tennének érte. Jöjjön öt ezen fantasztikusnak kikiáltott fogyi-metódusok közül, kérjük, ha valaki már kipróbálta őket, és sikerrel, akkor tudassa velünk! Addig is maradunk a kétkedés fázisában.

Tuti menü