Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kábítószertől képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

A kábítószertől - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » A kábítószertől
Keresés
Találatok száma - 4 db
A szellemi úton történő gyógyulás

A szellemi úton történő gyógyulás

A szellemi úton történő gyógyulás lehetősége növekvő érdeklődésre talál az orvostudomány egész területén, és a szakmai csoportoknál is. Eközben ismételten felbukkan egy név: Bruno Gröning (1906 - 1959). 50 évvel ezelőtt nagy gyógyulási siker által a világ nyilvánosságának érdeklődésébe került. Ránk hagyta a szellemi gyógyerő felvételének tudását, a Heilstromnak. Az egész világon történő sikerbeszámolók sokasága bizonyítja tanításának aktuális hatását.

Drog mentesen

Drog mentesen

Amikor valaki elszív egy füves cigit, általában perceken belül érezni kezdi a hatását. Az azonnal jelentkező érzetek - felgyorsuló szívverés; mozgás- és egyensúlyzavarok, a dolgok álomszerűnek tűnnek - az első fél órában elérik csúcspontjukat. Ezek a rövid távú hatások rendszerint két-három óra alatt elmúlnak, de az elfogyasztott drog mennyiségétől, a THC erejétől, valamint a keverékhez adott egyéb kábítószerektől függően tovább is tarthatnak. Mivel az átlagos fogyasztó több füstöt lélegez be, és tovább is tartja benn annál, mintha cigarettát szívna, a füves cigi erősen károsítja a tüdőt. A torokfájással és légcsőhuruttal (a légcső fertőzéses, heveny gyulladása) járó kellemetlenségeken túl azt találták, hogy egy füves cigaretta elszívásával annyi rákkeltő vegyi anyag jut az ember szervezetébe, mintha öt hagyományos cigarettát szívna el.

Kitörés a függőségekből

Kitörés a függőségekből

Lester Sumrall e könyvében a kényszerítő kívánságok, a démonikus vágyak hálójából való szabadulásról ír nagyon gyakorlatias módon. A probléma jellegéből fakadóan az Olvasó hiányolhatja, miért nem ejt szót - kézenfekvő megoldásként - a gonosz szellemek kiűzéséről. Jó tudni, hogy a szerző a démonűzés egyik úttörője volt a 20. században, tehát nem ez irányú ismereteinek vagy tapasztalatainak hiánya, netán - vélhetné valaki - ellenérzései késztetik arra, hogy a rögeszmés kívánságoktól való szabadulásról más megközelítésből beszéljen. (Ismeretei pótlására az Olvasónak olyan kiváló művek érhetők el magyar nyelven a témában, mint Derek Prince Démonológia című írása.) Valójában a szabaduláshoz radikális szakításra van szükség a bűnnel, mert Isten senkit sem szabadít meg az ellenségétől, amíg egy úton kíván járni vele. Másfelől a démonűzés önmagában nem hoz teljes megoldást, Jézus a Máté evangélium 12. fejezetében figyelmeztet rá, hogy a sikeres szolgálat is kritikus állapotban hagyja az embert: elindulhat a lelki gyógyulás folyamata, ám a nemtörődöm viszonyulás akár még sokkal súlyosabb kötelékbe is visszavetheti. Magát a gyógyulási folyamatot Sumrall az elme megújításának bibliai elvével írja le: a rossz, bűnös reflexeket, gondolkodási sémákat a Szentírásban közölt isteni gondolatokra kell cserélni, majd az értelmet azokkal folyamatosan kell táplálni.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Szabadulás a földi pokolból!

Szabadulás a földi pokolból!

Új Exodus - Teológiai és Hitéleti Hetilap. Az Új Exodusnak a teológiai, bibliai ismeretek közvetítése mellett fontos célkitűzése a hívők szellemi, lelki, erkölcsi építése, valamint az egyházról szóló híradás is. Az írásokat és a lapot olyan emberek készítik, akik hisznek Isten Igéjének abszolút tekintélyében, abban, hogy nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden szóval is, amely Isten szájából származik; és arról is meg vannak győződve, hogy mindenkinek jogában áll szabadon olvasni és magyarázni a Bibliát, mert a Könyvek Könyve nemcsak az egyházé, hanem mindenkié. D. kilenc évvel megtérése után ismerkedett meg azzal a hölggyel, aki ma már a felesége. Miután a néhány hetes ismerkedés után mindkettőjük számára egyértelművé vált, hogy az eljegyzés következik, a férfi a hölgynek is beszámolt előéletéről. Úgy éreztem, ez így korrekt, nem akartam őt az esküvő után kész tények elé állítani. Ő maximálisan mellém állt, és összeházasodtunk. D. életében felesége az első nő, s mint ahogy egybehangzóan állítják, nagyon boldog házasságban élnek. Szexuális értelemben is. Egészen más, amikor az ember a feleségével él házaséletet - zárja le a beszélgetést D.

Tuti menü