Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kávéfüggőségtől képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

A kávéfüggőségtől - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » A kávéfüggőségtől
Keresés
Találatok száma - 4 db
A jobb kávé megéri!

A jobb kávé megéri!

Hadd írjam le néhány személyes tapasztalatom a DXN termékeivel kapcsolatban. Beteg voltam, rendkívül erőtlen és kétségbe esett voltam, hogy bár minden orvosi leletem jó, csak vonszolom magam a napi teendőkben. Állandóan fáradt voltam, nyögve nyelve csináltam mindent. Reggelente alig bírtam felkelni, a régi kávém megittam és ugyanúgy fáradtan csináltam a napot végig. Orvosi tapasztalatommal tudtam, hogy valamilyen vitaminhiányban szenvedek, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem, vitaminokkal is próbálkoztam, de nem lettem jobban. ÉS...akkor...találkoz tam egy emberrel és elmondta, hogy ismeri a Ganodermát és próbáljam meg, biztos segít.

Aroma kávé inkább!

Aroma kávé inkább!

Az elmúlt 30 év aktív életvitele mellett - néhány ismerősömhöz hasonlóan én is - igen sok területen megfordultam, igen változatos területeken gyűjtögettem tapasztalataimat. Megfordultam a szállodaiparban rendezvényszervezőként, a budapesti strandokon és fürdőkben marketingesként tevékenykedtem, többször voltam gyorsétteremben eladó, PC szaküzletben szervizes/eladó, végül több mint egy évtizeden át láttam el technikai helpdesk szolgáltatást a világ egyik legnagyobb számítástechnikai hardvergyártójánál, ahol nagyvállalati (nemzetközi) ügyfelekkel is kapcsolatba kerültem. Sok évvel ezelőtt próbáltam meg először örökre elköszönni az alkalmazotti - ideálisnak közel sem nevezhető - életviteltől, egykori jó barátommal árultunk újságokat a fővárosi strandokon.

Az egészséges kávé

Az egészséges kávé

Az egészséges életmódra törekvõk számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekezõ rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetõen jelentõsen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sõt, talán még hasznos is lehet. Kevesen tudják, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax.com.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Wellness kávé

Wellness kávé

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású 'gyógynövény', mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

Tuti menü