Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az anyagi szükségekből képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

Az anyagi szükségekből - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » Az anyagi szükségekből
Keresés
Találatok száma - 15 db
1Az én történetem, szabadulásom

1Az én történetem, szabadulásom

Belegondolva, igazából nap mint nap ez történik velünk. Elég csak bekapcsolni a TV-t, meghallgatni a szomszéd panaszkodását, elolvasni az újságokat, s máris ott állsz a medve előtt! A kérdés csak az, hogy a rossz hírek Téged mire ösztönöznek? Arra hogy feladj minden reményt és megadd magad a nyomásnak, vagy arra hogy merj szembeszállni velük. Én eldöntöttem, hogy nem fogadom el a betegséget, a szegénységet, a csődöt, a nélkülözést, a vereséget hanem megkeresem a lehetőségeket melyekkel hosszabb és egészségesebb életet élhetek és amiket megragadva kiemelkedhetek ezekből s elérhetek végre egy olyan életszínvonalat amit megérdemelnek gyermekeim és feleségem is. A szabadulás az út a szabadság felé! Ahhoz, hogy szabad ember legyél, meg kell szabadulni a függőségektől!

1Gazdagodj okosan - DXN

1Gazdagodj okosan - DXN

Így a legtöbb ember már nem akar gazdag lenni, megelégedne azzal, ha: Nem kéne a sárga csekkeket versenyeztetni, melyiket is fizesse be hamarabb, hanem mindig időben lenne minden rendezve! Ha sohase kellene a pénztárnál valamit visszatenni, mert nem elég a pénz, a gyerek ne is merjen valami pluszt kérni, belerakni! Ha néha új ruhára is futna pénz, nem mindig a turiból kéne öltöztetni a családot, vagy jobbik esetben a kínai piacról! Ha évente legalább egyszer elmehetne a családdal külföldre nyaralni 2 hétre! Ha soha nem kéne semmire azt mondani, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak! Ha a bevétele mindig több lenne, mint a kiadása! Ha aggodalom nélkül hódolhatna a hobbijának, bármikor azt csinálhatná amit szeret! Soroljam még?

Ami rajtunk múlik

Ami rajtunk múlik

A szentség Isten lényegi tulajdonsága. Ettől visszhangzik a Menny (Jel 4:8), ezzel szembesült Mózes az égő csipkebokornál. Olyan tulajdonság ez, amely Istenből kisugározva, mintegy élettérként teljesen körbeveszi Isten jelenlétét. A pünkösdi-karizmatikus keresztény megújulási mozgalomban - helyesen - nagy figyelmet fordítanak arra, hogy Jézus Krisztus megváltói munkájának valamennyi aspektusát hangsúlyozzák. Aláhúzzák az evangélium totális jellegét, így azt, hogy az emberi élet valamennyi - szellemi, lelki, fizikai - szférájára egyaránt orvosságul szolgál. Nyomatékosítják, hogy Jézus Krisztusban a bűnbocsánaton és örök életen túl többek között valóságos fizikai gyógyulást, átkokból, anyagi szegénységből való szabadulást is el lehet nyerni, mivel ezeket a Fiú mind megszerezte a benne hívőknek a kereszten.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Anyuka sok pénzt keres

Anyuka sok pénzt keres

4 évvel ezelőtt, amikor a kislányom már elmúlt 3 éves, a kisfiam pedig 1,5 éves volt, akkor el kellett gondolkodnom azon, hogyan tovább, ha a gyerekek óvodába járnak, és nekem ismét dolgoznom kell egy hagyományos állásban. Hogyan tudok karriert építeni, úgy hogy mellette a családomat, a háztartást, és természetesen saját magam sem szeretném elhanyagolni. Vajon tényleg csak egymás rovására mehet, vagy van olyan lehetőség, amivel egyensúlyt tudok teremteni az életterületeim között?!

DXN karrier

DXN karrier

Ez egy kimagaslóan jó lehetőség. Mondanám, hogy nem szabadna elszalasztani, de nagyon fontos, hogy csak úgy vágjon bele, ha ezt Ön is így érzi. Nem kell mindenkinek ezt csinálnia. Valakinek kell és ebből lesz anyagi stabilitása, biztonsága, de valakinek nem. De mielőtt rávágná, hogy jól mondom, Önnek nem üzenet a DXN, gondolja át, hogy miért állítja ezt?! Vajon azért mert fél? Nem mer ki lépni a komfortzónájából? Nem mer kilépni a normálisból? Ha csak ezért vagy ezekhez hasonló indokok mondatják önnel, hogy nem akarja ezt csinálni, akkor kérem, gondolja át még egyszer. Mert ha ezeket az aggályokat legyőzi, akkor a DXN - nel óriási karriert futhat be. Engem például 2012-ben kivitt a cég Dubaiba. A DXN - nel ezt, sőt ennél többet is el tud érni.

Gazdagmami lett belölem

Gazdagmami lett belölem

Valahogy a gyémánt szint elérése óta minden megváltozott, azóta még nagyobb erő van bennem, és egyre jobb dolgok történnek velem. Számomra is meglepetés volt, hogy tényleg milyen nagy dolognak tartják sokan, hogy én valóban online módon, a megfelelő online módszerekkel építettem fel ezt az üzlet. Én ezt a sikert annak az online háttérrendszernek köszönhetem, amit Kócsó László az európai DXN-hez megalkotott, és azoknak az online módszereknek, amiket a többi szponzoromtól és tréningeken tanultam. Így tudtam valóban, saját magam is folyamatosan képezve, a csapattársaimat segítve elérni ezt az eredményt. De már a gyémánt kitűző átvételekor is megfogadtam, hogy offline területen is fejlődni fogok, mert a kettő kombinációjával lehet a legnagyobb sikereket elérni.

Ha plusz pénzforrást keresel!

Ha plusz pénzforrást keresel!

Döbbenetes ENSZ jelentés! Egy százalék kezében van a földi javak 99 százaléka! De ez nem az 1%-nak a bűne, sokkal inkább a 99% felelőssége! Vajon mi az oka annak, hogy a legtöbb ember (a Föld lakosságának kb.:90%-a) 15-20 évnyi kemény munka és tanulás után sem tesz szert azokra a képességekre, amellyel boldogulni tudna az életben, a létfenntartást egy ámokfutásszerű rémálomnak éli meg, és a halála napján annyi pénzzel sem rendelkezik, ami fedezhetné a temetését? Pedig a lehetőségek mindenki számára ott vannak! Csak a 99% nem hajlandó megfizetni az árát, így inkább maradnak a panaszkodásnál, a mások hibáztatásánál, és engedik, hogy mások irányitsák sorsukat! A szabadulás anyagi szükségekből is fontos.

Kiutak a devizahitel-csapdából

Kiutak a devizahitel-csapdából

Szabadulás Egymillió devizahiteles - kimondani is sok - számolgat mostanában lázasan, mikor jár jobban. Az idei karácsonyra dehogy is kell plazmatévé, új bőrkanapé a nappaliba vagy kiruccanás Ausztriába, esetleg last minute út egy egzotikus országba. Már akkor boldog lehet, ha sikerül szabadulni a devizahitel-fogságból. S persze, mindenki egy életre megjegyzi, tényleg addig szabad nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Mindennek utána kell járni, elemezni, hosszú távon is felmérni pénzügyi lépéseink kockázatait! Már csak pár hét van év végéig, gyorsan kell dönteni! Ezért itt az ideje mérlegelni a fix árfolyamon való végtörlesztés lehetőségét, esetleg a devizahitel forinthitellel történő kiváltását. Ha egyikre sincs lehetősége, érdeklődjön a pénzintézeteknél, milyen könnyítési lehetőségeket kínálnak. A lényeg: a családok ne nyugodjanak bele abba, hogy a teherbíró képességüket jócskán meghaladó fizetési kötelezettségek agyonnyomják őket. Hosszú távon ugyanis valóban semmi jóra nem számíthatunk.

Nem elég a csodát várni!

Nem elég a csodát várni!

Nos ehhez nem elég a csodát várni, hanem bizony tenni is kell érte, méghozzá úgy, hogy összhangba hozod magadat a vágyott dolgokkal. Ha ez első hallásra furcsának tűnik, - megértem, hiszen az iskolában sajnos ezt nem tanítják! Pedig jó lenne, ha ezeket a látszólag titokzatos dolgokat mindenki ismerné, használná és a szülők már a kisgyermekeknek is megtudnák tanítani. És hogy miért lenne jó, ha a gyerekek már ezzel a tudással nőnének fel? Elég ha visszatekintesz saját életedre. Mennyivel könnyebb lett volna eddigi életed, ha tudod azokat a bőségteremtő 'titkokat' amelyekkel könnyedén elérhető a jólét és ismered a pénzzel teli pénztárca megteremtését. - Ugye jó lett volna?

Hirdetés
Sikeres vállalkozást neked is!

Sikeres vállalkozást neked is!

A kiadások csak egyre nőnek?! - A bevételek egyre csökkenek! - Alkalmazottként adja el az idejét, és az a kevés ami fix, az se biztos hosszú távon? - Vállalkozóként lassan saját cége rabszolgájává válik, ha van is pénz, nincs ideje elkölteni? - Egyre több a rezsi, a közteher, a levonás, kisebb a haszon? - Hitelekből él, gyűlnek a kifizetetlen számlák? - A jövőre gondolni se mer, mert a nyugdíj - már ha megéli - a létminimumra se lesz elég? - Hol fog tartani 10 év múlva?

Szabadulj meg az adósságaidtól!

Szabadulj meg az adósságaidtól!

Vakmacska, a Bezzeganya blog egyik szerkesztője keresett meg, hogy írjunk közösen egy cikket az adósságcsapdába került emberek számára, hogy milyen lehetőségeik vannak. Rá kellett jönnöm, hogy eddig nagyon keveset foglalkoztam a kérdéssel, noha a legtöbb embert érinti ez a kérdés ebben az országban. Ezt a hiányosságot szeretném ezzel a cikkel is pótolni. Az adósságcsapdába került emberek helyzetét három kategóriába sorolhatjuk: a megoldható, az összeomlott, de talán még menthető és a romeltakarítás szituációi. A szabadulás anyagi szükségekből is fontos.

Személyiségfejlődés és anyagi csodák

Személyiségfejlődés és anyagi csodák

Amilyenné sikerül változtatnunk a személyiségünket közvetlen hatással van arra, hogy mit kaphatunk meg az életünkben. Gondolkodjunk csak el: Mindaz, amivel jelenleg rendelkezünk, azt a mostanára kialakult személyiségünkkel vonzottuk magunkhoz. Jim úgy véli, hogy a jövedelmünk ritkán haladja meg a személyiségünk fejlettségi szintjét. Néha előfordul, hogy egy személynek a jövedelemszintje - valamilyen véletlen szerencse következtében - hirtelen megnövekszik, de ha az illető képtelen a nagy gazdagsággal együtt járó felelősségtudatot önmagában kifejleszteni, az összeg általában visszacsökken arra a mértékre, amelyet korábban biztonsággal tudott kezelni. Ha valakitől kapnál a kezedbe egymillió dollárnyi összeget, legjobban teszed, ha azonnal hozzákezdesz, hogy milliomossá képezd magad! - tanácsolja Jim. Egyszer egy igen gazdag személytől hallotta a következőket: 'Ha a világon begyűjtenénk mindenkitől a nála lévő pénzt, és ezt követően egyenlő arányban azt szétosztanánk az emberek között, hamarosan azt tapasztalnánk, hogy az visszajutott ugyanazokhoz, akiktől begyűjtöttük.

Szponzori segtség

Szponzori segtség

Az igazi szponzori kapcsolat akkor ideális, ha a szponzor már elért valamilyen szintet, és megtudja tanítani a csatlakozónak, ő hogy tud oda jutni. Van már valami, amit át tud adni, meg tud tanítani, és másolható! Ha az ő sikere a szerencsének, vagy az ő személyes különleges tulajdonságainak köszönhető az nem túl jó, mert az nem másolható. Ilyenkor fontos megtalálni mi az, ami mindkettőjüknek megy, és abban közösen gyakorolni, együtt dolgozni! Hagyományos MLM rendszerekben ez a szponzori kapcsolat elég erős! A szponzor elnevezés is ezt sugallja! Mert kik szoktak lenni a szponzorok, hagyományos értelemben? Olyan emberek, cégek, akik támogatnak anyagilag valami ügyet, legtöbbször sporteseményt, versenyzőt, s ennek fejében ők is haszonban részesülnek a reklámfelületek által például.

Tanulj és gazdagodj!

Tanulj és gazdagodj!

Az MLM Akadémia célja: Egy olyan hálózatépítő közösség megteremtése, ahol az MLM hálózatépítők szakmailag képzettek a hálózatépítésre, és egyben személyiségben kiteljesedtek. Ezáltal hozzáértően kezelik a környezetüket, sikeresek, jómódúak és a társadalom által elfogadottak, megbecsültek és tiszteltek. Tisztességes és sikeresen működő MLM cégeknél végzik hálózatépítő tevékenységüket, értékes termékekkel és szolgáltatásokkal látják el környezetüket, és mindezek által jobb világot építenek. Mindezek által az MLM szakma teljes rehabilitálása a cél a földön. Ez a cél magába foglalja az MLM szakma teljes tudásanyagának rendszerbe foglalását és lefektetését, könyvek, hanganyagok, videók, tanfolyamok stb. formájában. Továbbiakban magába foglalja ezen lefektetett szakmai tudásanyag megfelelő elterjesztését, megtanítását és a hálózatépítők megfelelő irányú személyiségfejlődésének biztosítását.

Út az anyagi függetlenséghez

Út az anyagi függetlenséghez

Anyagi gondjai vannak? Ha netán nincsenek, akkor is, vajon van elég pénze ahhoz, hogy akár legmerészebb álmait is megvalósítsa? Ez a könyv megmutatja Önnek a jómódhoz, az anyagi függetlenséghez és a biztonsághoz vezető utat, amely nem csupán a szerencsések és a szupertehetségesek számára járható. Bodo Schäfer felfedi Önnek a meggazdagodás titkait, és azonnal alkalmazható eredményes technikákat is ajánl a pénzzel való gazdálkodáshoz. A könyvből megtudhatja, mi az a 11 módszer, amellyel akár már holnaptól növelni tudja bevételét; hogyan tud meglepően rövid idő alatt eljutni arra a szintre, hogy már tőkéje kamataiból is meg tud élni; hogyan tudja rövid idő alatt felszámolni adósságait, miközben vagyona folyamatosan gyarapszik; azokat a pénzügyi műhelytitkokat , melyeket saját érdekében egyetlen bank sem árulna el Önnek! A szabadulás anyagi szükségekből is fontos.

Tuti menü