Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az átokból képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

Az átokból - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » Az átokból
Keresés
Találatok száma - 4 db
Áldás és átok fogalma a zsidó gondolkodásban

Áldás és átok fogalma a zsidó gondolkodásban

Mi az átok? Sokan félnek töle, sokan nem is tudják mennyi van rajtuk és mennyit átkozódnak.... A magyar nyelv ismeröi és tudósai szerint nyelvünkben az áldás és átok szavak egy szógyökböl származnak. Számomra ez nem kis meglepetéssel biró felfedezés ! Hiszen akkor sokan akár az áldást is összetéveszthetik az áldás gyakorlásával. Vagy ezért működik karizmatikus varázslás átokként mások felé ? Más nyelvek e szót leginkább igy deffiniálják. - rossz szándékkal hathatós szavakat kimondani - szidni-korholni-vádolni-kárhoztatni-káro molni.

Áldás vagy átok? -

Áldás vagy átok? -

Nem csak a bűn okozta, nemzedékről nemzedékre terjedő átokról beszélhetünk, beszélni kell a verbális átokról, arról, hogy az emberi beszédben kettős lehetőség, befolyás lehetősége rejlik: lehet szóval áldani és átkozni. Az emberi szó átadhat a másik embernek érzelmeket, átadhat, rákényszeríthet akaratot, befolyást fejt ki a fölött, akihez szólnak. Biztosan mindenki hallott már ilyesmit: '...Áldom azt a tanáromat, aki rávezetett a matematika szeretetére...' '...Áldom a nagyanyámat, aki olyszigorúan vette a házi munkára való nevelésemet... így nem kell most felnőtt fejjel megtanulnom sütni...' '...Áldom azt a napot...' stb.

Átokból áldásba

Átokból áldásba

Vegyétek észre, hogy maga az egész föld, maga az egész társadalom, ahogy zajlanak ezek a dolgok, ahogy zajlanak a társadalmi folyamatok, zajlanak a szociális folyamatok meg minden ami ebbe benne van, tehát az emberi élet különböző területei - csak azt lehet látni, hogy romlik minden. Bármerre nézel, családodban, munkahelyeden, szűkebb közösségedben, országodban, a világban - mindenhol. Ne abba gondolkodjál, hogy még több ezer évig ez fenn fog így állni, ahogy fenn áll így ez az egész. Kétezer évet mondott a próféta, a prófétai időszámítás kétezer évben van megállapítva. Jézus amikor meghalt és feltámadott, - tehát ettől az eseménytől - ez körülbelül időszámításunk után 30-as években volt,- akkor kettőt találhatsz, hogy még körülbelül még mennyi időt enged meg még Isten ennek a világnak.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Derek Prince tanítása

Derek Prince tanítása

Derek Prince népszerű tanítása, a démonok szerepéről, a szabadulásról és a szabadság megtartásáról. Derek Prince nagyszerű és hiteles tanítója volt Isten népének és szolgálatát valóságos jelek és csodák, szabadulások kísérték szerte a világon. Nézd meg te is és engedd működni a Szent Szellemet!

Tuti menü