Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadulás - légy szabad ember! linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szabadulás - légy szabad ember! képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
1Az én történetem, szabadulásom

1Az én történetem, szabadulásom

Belegondolva, igazából nap mint nap ez történik velünk. Elég csak bekapcsolni a TV-t, meghallgatni a szomszéd panaszkodását, elolvasni az újságokat, s máris ott állsz a medve előtt! A kérdés csak az, hogy a rossz hírek Téged mire ösztönöznek? Arra hogy feladj minden reményt és megadd magad a nyomásnak, vagy arra hogy merj szembeszállni velük. Én eldöntöttem, hogy nem fogadom el a betegséget, a szegénységet, a csődöt, a nélkülözést, a vereséget hanem megkeresem a lehetőségeket melyekkel hosszabb és egészségesebb életet élhetek és amiket megragadva kiemelkedhetek ezekből s elérhetek végre egy olyan életszínvonalat amit megérdemelnek gyermekeim és feleségem is. A szabadulás az út a szabadság felé! Ahhoz, hogy szabad ember legyél, meg kell szabadulni a függőségektől!

1Gazdagodj okosan - DXN

1Gazdagodj okosan - DXN

Így a legtöbb ember már nem akar gazdag lenni, megelégedne azzal, ha: Nem kéne a sárga csekkeket versenyeztetni, melyiket is fizesse be hamarabb, hanem mindig időben lenne minden rendezve! Ha sohase kellene a pénztárnál valamit visszatenni, mert nem elég a pénz, a gyerek ne is merjen valami pluszt kérni, belerakni! Ha néha új ruhára is futna pénz, nem mindig a turiból kéne öltöztetni a családot, vagy jobbik esetben a kínai piacról! Ha évente legalább egyszer elmehetne a családdal külföldre nyaralni 2 hétre! Ha soha nem kéne semmire azt mondani, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak! Ha a bevétele mindig több lenne, mint a kiadása! Ha aggodalom nélkül hódolhatna a hobbijának, bármikor azt csinálhatná amit szeret! Soroljam még?

A bűntől való szabadulás

A bűntől való szabadulás

Miután hitre jutottunk az Úrban, és elfogadtuk Őt Megváltónknak, azonnal meg kellene tapasztalnunk a bűntől való szabadulást is. Nagy probléma, hogy küszködünk a bűnnel. Egyesek minden erejükkel igyekeznek a kísértések ellen védekezni., vagy szüntelen harcban állnak a bűnnel szemben. De az Ige azt mondja, hogy meg kell nyernünk a bűntől való szabadulást. Én már megszabadultam tőle - nem azért, mintha legyőztem volna, hanem egyszerűen azért, mert az Úr kiemelt engem hatalmából. Meg kell látnunk, hogy a bűnnek ereje van, és olyan hatalma, amelyből nem tudunk szabadulni, mert a bűn: törvény, amely foglyul ejt, és rabszolga módjára szolgálnom kell.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
A félelemtől való szabadulás

A félelemtől való szabadulás

Igaz, hogy a ti féltekéteken a napok egyre sötétebbekké válnak, de hamarosan ismét elkezdenek rövidülni. Ahogy a nyári meleg napok sincsenek már messze, ugyanúgy a globális sötétség vége, melyben most vagytok is közel van. Sok dolog el lett mondva erről a felébredési folyamatról és nyilvánvalóvá vált, hogy egyre több embert kell felébreszteni az álmából..., ezért is történnek drámai események a világ számos részén. Attól függetlenül, hogy földrajzilag távol lehetnek tőled, mindenkit ugyanúgy érintenek. A hírekből származó információk alapján azt gondolhatod, ti egy olyan faj vagytok, akik nem tudnak kedvesen bánni a saját szomszédikkal. Ez távol áll az igazságtól, mert ti ugyanabból az anyagból gyúrtattatok, mint mi is, az örökké Jelenlévő Szeretetből. Az a felismerés, hogy nem kell sötét módon viselkednetek, egyre jobban nő. A sötét uralkodók érdeke, hogy főleg a félelmet tartsák az elmétekben, mert amikor a félelem uralkodik, akkor semmi mást nem tudtok meghallani, még a mindent átfogó Szeretet erős vonzását sem.

A házasság helyreállítása alkoholizmus után

A házasság helyreállítása alkoholizmus után

Mivel erősen alkoholista életmódot folytattam, életünket folyamatos veszekedések, erkölcsi és anyagi válságok kísérték. Majd elhagytam a feleségemet, házasságtörést követve el. A házasság helyreállítása szempontjából véleményem szerint akkor is meg lehet alázkodni a társunk előtt, ha egyáltalán nem érezzük magunkat hibásnak, vagy ha csak részben vagyunk felelősek a kialakult helyzetért. Sokkal többet ér a házastársi kapcsolat, mint az embernek az igazságérzete, vélt vagy valós igazságainak a megvalósulása. A szabadulás az út a szabadság felé! Ahhoz, hogy szabad ember legyél, meg kell szabadulni a függőségektől!

A jobb kávé megéri!

A jobb kávé megéri!

Hadd írjam le néhány személyes tapasztalatom a DXN termékeivel kapcsolatban. Beteg voltam, rendkívül erőtlen és kétségbe esett voltam, hogy bár minden orvosi leletem jó, csak vonszolom magam a napi teendőkben. Állandóan fáradt voltam, nyögve nyelve csináltam mindent. Reggelente alig bírtam felkelni, a régi kávém megittam és ugyanúgy fáradtan csináltam a napot végig. Orvosi tapasztalatommal tudtam, hogy valamilyen vitaminhiányban szenvedek, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem, vitaminokkal is próbálkoztam, de nem lettem jobban. ÉS...akkor...találkoz tam egy emberrel és elmondta, hogy ismeri a Ganodermát és próbáljam meg, biztos segít.

A keresztyén helyreállás alapjai

A keresztyén helyreállás alapjai

Minden embernek szüksége van szellemi újjászületésre. Mivel a szellemi halál nagyon is valóságos, ezért tény, hogy mindenkinek szüksége van szellemi születésre hogy megtapasztalhassa az Istentől kapott új életet. (János 3:3) Lényegbe vágó különbség van bűntudat és megmételyező szégyen között. A bűntudat a lelkiismeret reakciója konkrét bűnre, bűnös cselekedetre. Ezzel szemben a romboló (mételyező) szégyen olyan általános belső érzést kelt, hogy a személy nem szeretetre méltó, helyrehozhatatlan, kilátástalan, reménytelenül selejtes, hiányos és értéktelen. Kisebb vagy nagyobb mértékben ezt mindenki átéli, aki valamilyen megkötözöttséggel küzd. Az Evangélium választ ad mindkét dilemmára. Isten a bűnvallás és a megbocsátás által ad szabadulást a bűntudattól és a vele kialakuló egyre szorosabb kapcsolat valamint más egészséges emberek teszik lehetővé számunkra, hogy szeretettnek és szerethetőnek lássuk önmagunkat. (1 János 4:9)

A pokolból is van visszaút

A pokolból is van visszaút

Viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy hosszú gyötrődés után sikerült kilábalniuk az alkoholizmusból. Pap Mózes székelyudvarhelyi lakos örömmel osztotta meg mélybe zuhanásának hiteles történetét, majd az onnan való szabadulását. Pap hangsúlyozta, hogy létezik kiút ebből a népbetegségből: de csakis segítséggel. Életéről és az alkoholizmusból való szabadulásáról kérdeztük.

A szellemi úton történő gyógyulás

A szellemi úton történő gyógyulás

A szellemi úton történő gyógyulás lehetősége növekvő érdeklődésre talál az orvostudomány egész területén, és a szakmai csoportoknál is. Eközben ismételten felbukkan egy név: Bruno Gröning (1906 - 1959). 50 évvel ezelőtt nagy gyógyulási siker által a világ nyilvánosságának érdeklődésébe került. Ránk hagyta a szellemi gyógyerő felvételének tudását, a Heilstromnak. Az egész világon történő sikerbeszámolók sokasága bizonyítja tanításának aktuális hatását.

Hirdetés
A véred mindent elárul.

A véred mindent elárul.

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Alakítsd át a félelmet erővé!

Alakítsd át a félelmet erővé!

A félelem valamilyen formában minden ember életének a részét képezi. A világ minden tájáról kapok köszönő leveleket, amelyekből egyértelmű, hogy nem fontos, kik vagyunk, hol élünk, milyen élettapasztalataink vannak: mindannyian félünk. De a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk. A könyvben szereplő hatékony eszközök rendszeres használatával leküzdhetjük félelmeinket. Köszönöm mindazoknak, akik levélben tudatták velem, hogy könyvem rendkívüli mértékben megváltoztatta az életminőségüket. Az öröm és az alázat különleges érzését jelenti számomra az a tudat, hogy oly sok ember életére voltam hatással. Ha kezdő vagy, aki most csapja fel először ezt a könyvet, bízz bennem, amikor azt mondom, hogy a félelemnek nem kell viszszatartania téged. Te is megtanulhatod magad mögött hagyni a félelmeidet - az összes félelmedet - a hatalom, az izgatottság és a szeretet érzésével. És ez a könyv az elejétől a végéig erről szól.

Áldás és átok fogalma a zsidó gondolkodásban

Áldás és átok fogalma a zsidó gondolkodásban

Mi az átok? Sokan félnek töle, sokan nem is tudják mennyi van rajtuk és mennyit átkozódnak.... A magyar nyelv ismeröi és tudósai szerint nyelvünkben az áldás és átok szavak egy szógyökböl származnak. Számomra ez nem kis meglepetéssel biró felfedezés ! Hiszen akkor sokan akár az áldást is összetéveszthetik az áldás gyakorlásával. Vagy ezért működik karizmatikus varázslás átokként mások felé ? Más nyelvek e szót leginkább igy deffiniálják. - rossz szándékkal hathatós szavakat kimondani - szidni-korholni-vádolni-kárhoztatni-káro molni.

Áldás vagy átok? -

Áldás vagy átok? -

Nem csak a bűn okozta, nemzedékről nemzedékre terjedő átokról beszélhetünk, beszélni kell a verbális átokról, arról, hogy az emberi beszédben kettős lehetőség, befolyás lehetősége rejlik: lehet szóval áldani és átkozni. Az emberi szó átadhat a másik embernek érzelmeket, átadhat, rákényszeríthet akaratot, befolyást fejt ki a fölött, akihez szólnak. Biztosan mindenki hallott már ilyesmit: '...Áldom azt a tanáromat, aki rávezetett a matematika szeretetére...' '...Áldom a nagyanyámat, aki olyszigorúan vette a házi munkára való nevelésemet... így nem kell most felnőtt fejjel megtanulnom sütni...' '...Áldom azt a napot...' stb.

Alkoholszonda magánszemélyeknek és cégeknek

Alkoholszonda magánszemélyeknek és cégeknek

Minőségi alkoholszondák szuper árakon webáruházunkban! Széles választékunkban kínálunk egyszerűbb valamint egészen professzionális darabokat is. Kiszolgálunk kis-és középvállalkozásokat, nagyipari cégeket valamint magánszemélyeket is egyaránt. Válasszon megbízható alkoholtesztereink közül és mi villámgyorsan házhoz szállítjuk az egész országon belül. Kérdése van? Bátran hívjon minket a 36 1 2620508 vagy írjon nekünk a ertekesitesbp@bearings.hu e-mail címen, vagy jöjjön el Budapesti szaküzletünkbe! Várjuk!

Ami rajtunk múlik

Ami rajtunk múlik

A szentség Isten lényegi tulajdonsága. Ettől visszhangzik a Menny (Jel 4:8), ezzel szembesült Mózes az égő csipkebokornál. Olyan tulajdonság ez, amely Istenből kisugározva, mintegy élettérként teljesen körbeveszi Isten jelenlétét. A pünkösdi-karizmatikus keresztény megújulási mozgalomban - helyesen - nagy figyelmet fordítanak arra, hogy Jézus Krisztus megváltói munkájának valamennyi aspektusát hangsúlyozzák. Aláhúzzák az evangélium totális jellegét, így azt, hogy az emberi élet valamennyi - szellemi, lelki, fizikai - szférájára egyaránt orvosságul szolgál. Nyomatékosítják, hogy Jézus Krisztusban a bűnbocsánaton és örök életen túl többek között valóságos fizikai gyógyulást, átkokból, anyagi szegénységből való szabadulást is el lehet nyerni, mivel ezeket a Fiú mind megszerezte a benne hívőknek a kereszten.

Anonim Alkoholisták

Anonim Alkoholisták

Az Anonim Alkoholisták olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és reményüket azért, hogy megoldhassák közös problémájukat és segíthessenek másoknak felépülni az alkoholizmusból. A tagság egyetlen feltétele az ivással való felhagyás vágya.

Anyuka sok pénzt keres

Anyuka sok pénzt keres

4 évvel ezelőtt, amikor a kislányom már elmúlt 3 éves, a kisfiam pedig 1,5 éves volt, akkor el kellett gondolkodnom azon, hogyan tovább, ha a gyerekek óvodába járnak, és nekem ismét dolgoznom kell egy hagyományos állásban. Hogyan tudok karriert építeni, úgy hogy mellette a családomat, a háztartást, és természetesen saját magam sem szeretném elhanyagolni. Vajon tényleg csak egymás rovására mehet, vagy van olyan lehetőség, amivel egyensúlyt tudok teremteni az életterületeim között?!

Tuti menü