Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megtérés és szabadulás képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

Megtérés és szabadulás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » Megtérés és szabadulás
Keresés
Találatok száma - 5 db
A bűntől való szabadulás

A bűntől való szabadulás

Miután hitre jutottunk az Úrban, és elfogadtuk Őt Megváltónknak, azonnal meg kellene tapasztalnunk a bűntől való szabadulást is. Nagy probléma, hogy küszködünk a bűnnel. Egyesek minden erejükkel igyekeznek a kísértések ellen védekezni., vagy szüntelen harcban állnak a bűnnel szemben. De az Ige azt mondja, hogy meg kell nyernünk a bűntől való szabadulást. Én már megszabadultam tőle - nem azért, mintha legyőztem volna, hanem egyszerűen azért, mert az Úr kiemelt engem hatalmából. Meg kell látnunk, hogy a bűnnek ereje van, és olyan hatalma, amelyből nem tudunk szabadulni, mert a bűn: törvény, amely foglyul ejt, és rabszolga módjára szolgálnom kell.

Gyógyulás és szabadulás

Gyógyulás és szabadulás

Peter Horrobin az Ellel Ministries nemzetközi igazgatója, amely annak ellenére, hogy központja az Egyesült Királyságban található, ma már számos országban tevékenykedik. A szerző 1943-ban született a lancashire-i Boltonban, és a szintén észak-angliai Blackburnben nevelkedett fel. Szüleitől szilárd keresztény alapokat kapott, erős evangéliumi hangsúllyal. Az írásokban szerzett alapos ismeretei felkészítették őt a jövőbeni szolgálatra. Miután egy ideig délen élt, újból visszatért szülőföldjére, ahol Surrey-ben, Oxfordban és Manchesterben lakott. Miután elvégezte az Oxfordi Egyetemet, ahol kémiát tanult, évekig az egyetemen tanított, majd az üzleti élet kedvéért elhagyta a tudományos világot. Létrehozott egy saját könyvkiadó és könyvértékesítő céget, majd tizenöt évi írás, publikálás és könyvértékesítés után, 1986-ban, megnyílt a lehetőség arra, hogy létrehozza szolgálatát Ellel Grange-ben. Egyetemi és üzleti tevékenységgel töltött évei során végig tudta, hogy ez csak a felkészülési idő, amely addig tartott, amíg keresztény szolgálata el nem hozott a számára egy teljesen más életmódot.

Kegyelem üzenetek, mai ige

Kegyelem üzenetek, mai ige

A csodálatos, motiváló mai Ige hírlevél sorozat, és a keresztény könyvek, amelyből nem csak válaszokat ad, de mindennapjaidban is segítséget nyújt. Isten üzenetét közvetíti. A hírlevelek és a cikkek nemcsak motiválnak, de reményt, erőt is adnak, erősítik a hited, miközben tanítanak a bibliai alapelvekre. Az olvasottak hatására a hited jelentősen erősödni fog. Mindennapi problémáidra, kéréseidre kapsz választ. A hírlevelekkel pedig nemcsak a hited erősödik, de Jézust is megismered, kapsz egy képet Isten valódi jelleméről.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Rázd ki magad a porból

Rázd ki magad a porból

1. fejezet Válság és keresés 2. fejezet Shirley bizonyságtétele 3. fejezet Isten nagysága 4. fejezet A Sátán misztériuma 5. fejezet A démonok világa 6. fejezet A démonok belépése 7. fejezet Szellemi fegyverzet a szellemi hadviseléshez 8. fejezet A hit kulcsa 9. fejezet Az új teremtés valósága 10. fejezet Önfegyelem és szabadulás 11. fejezet Testi gyógyulás és szabadulás

Szabadulni, de hogyan?

Szabadulni, de hogyan?

Mai rohanó világunkban nap mint nap szembesülünk azzal, hogy valójában milyen gyenge és elesett az ember. A kilátástalanság, reménytelenség, az élethez való negatív hozzáállás könnyen függőségekbe taszít. Ezekből a függőségekből pedig nehéz megtalálni a kiutat, hiszen hamar életünk rutinszerű részévé válnak, beépülnek mindennapjainkba, és szinte észre sem vesszük már a jelenlétüket. Mégis, valahol legbelül mindannyian arra vágyunk, hogy ezekből a függőségekből meg tudjunk szabadulni, hogy az életünk újra szabad legyen, örülni tudjunk az életnek, és élvezni tudjuk minden szabad percét. Amikor szenvedélybetegségekről beszélünk, sokunknak az alkohol, cigaretta, drog jut eszébe. Azonban ezeken kívül még számos más függőség is felütötte a fejét, amelyeket mai világunk hozott létre. Ilyenek a tv-és internetfüggőség, a játékszenvedély, a különböző evési zavarok, a pornófüggőség, a pénz hajszolása, és még sorolhatnánk tovább, hiszen számtalan formája létezik már ezeknek a romlott vágyaknak.

Tuti menü