Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadulás betegségekből képes leírás - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu
részletek »

Szabadulás betegségekből - Szabadulás - légy szabad ember!.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabadulas.tlap.hu » Szabadulás betegségekből
Keresés
Találatok száma - 8 db
A véred mindent elárul.

A véred mindent elárul.

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Beteg vagyok és gyógyulni akarok

Beteg vagyok és gyógyulni akarok

Ma már bizonyított tény, hogy - főleg ellazult állapotban - képzeletünkkel hatni tudunk testünkre, s azon belül főleg az immunrendszerünkre. Gondolataink erejét, energiáját felhasználva megteremthetjük a gyógyulás lehetőségét, amiben hatalmas szerepe van a megbocsátásnak . Mindannyiunk szívében él harag múltbéli sérelmek miatt. Megbánthattak bennünket családtagjaink, legjobb barátaink, munkatársaink is. Az is lehet, hogy saját magunkra haragszunk... Ez a sodró erejű, óriási érzelem - a Düh, a Harag, a Gyűlölet - mindennapi lelki energiánkat emészti fel, és szó szerint elpusztíthat minket.

Csodás gyógyulás

Csodás gyógyulás

Vannak még csodák: pár napot jósoltak az orvosok a fiatal lánynak. Amire nincsen magyarázat: Daniról és Bettináról a szakemberek sem gondolták, hogy valaha is felépülnek. A fiatalok ma már mindketten boldog tizenhét évesek. Él és itt van közöttünk Dani, annak ellenére is, hogy az orvosok két évvel ezelőtt nem biztattak semmivel. Szó szerint azt mondták, hogy beszéljünk hozzá és imádkozzunk, történhetnek még csodák - emlékezett vissza a kengyeli Csehné Angyal Erika, a fiú édesanyja. Mint ahogyan arról lapunkban korábban beszámoltunk, a most tizenhét esztendős fiú 2010 júniusában kerékpáros balesetet szenvedett. Pár nappal később már rohammentő ment érte, lélegeztetni kellett. Egy artéria pattant el Dani fejében.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
DXN Termékek webáruház

DXN Termékek webáruház

A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű 'gyógyszerek' közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok. A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

Segítség a gyógyulásban

Segítség a gyógyulásban

Képzeld el, hogy a betegséged egy üzenet csupán. Ez az üzenet a feltétel nélküli szeretet forrásából érkezik feléd, és emlékeztetni szeretne valamire. Hogy igazán önmagaddá válj, hogy elmozdítson a szenvedésből a szeretet és az öröm, egy teljesebb és valódibb élet felé. A betegséged egy üzenet a számodra, és ezt az üzenetet Te könnyedén megérted.

Szabadulás a betegségektől!

Szabadulás a betegségektől!

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Szabadulás a depresszióból, pánikbetegségből

Szabadulás a depresszióból, pánikbetegségből

Egy nagyon nehéz időszakot szeretnél megosztani az életedből, hogy ezzel másoknak is segíts. Hogyan kezdődött mindez? - Egyszer három hétig egyedül voltam otthon, mert Andiék elutaztak a nagymamához, gondoltam kétszer-háromszor annyit lehet dolgozni, mint normál esetben. Tehát reggel felkeltem, dolgoztam estig, néha ettem, alvás, aztán újra elölről. Mire a három hét végére értem, úgy kimerültem, hogy amikor az autópályán mentem le a családért, váratlanul félre kellett állnom, mert rám tört egy hatalmas félelem. Kiszálltam a kocsiból, de úgy sem lett jobb, sőt sehogy sem volt jó.

Szabadulás skizofréniából

Szabadulás skizofréniából

Hogyan gyógyultál meg végleg? - Amikor a gyülekezet húszéves gálaműsora volt '99-ben a Hit Parkban, följöttünk Pestre. Az istentisztelet közben elfelejtettem bevenni a gyógyszert, és a meghatározott idő után három órával mondom a barátnőmnek: 'Te, én nem vettem be a gyógyszert.' Azt mondja: 'És van valami bajod?' Mondom: 'Nincs.' 'Akkor ne vedd be' - válaszolta. Teljesen jól éreztem magam. Azóta sem szedtem be semmi gyógyszert. És semmi elvonási tünetem se volt, holott nyolc éve szedtem ezeket a rettenetesen erős nyugtatókat! Pedig amikor korábban akár csak csökkentettem az adagokat, kibírhatatlanul erős elvonási tüneteim voltak.

Tuti menü